Vertrouwenspersoon

De vertrouwenspersoon op onze school is Chantal de Vos - Zegers. Ze is de juf van groep 3 en ook onze kartrekker van Pedagogisch Tact. Zij zet regelmatig het onderwerp 'sociale veiligheid' op de agenda. U kunt de vertrouwenspersoon bereiken per mail chantaldevos@elevantio.nl

Het bestuur van Stichting Elevantio geeft ouders/verzorgers en medewerkers de mogelijkheid om bij conflicten een externe vertrouwenspersoon in te schakelen. De externe vertrouwenspersonen zijn:

Annette de Wit / 06 - 511 752 27 / a.dewit@mwago.nl / Beschikbaar: ma t/m do
Chiara Middelhuis / 06 - 309 947 69 / c.middelhuis@mwago.nl / Beschikbaar: di t/m vr
Bettina Slager / 06 - 10 16 17 19 / b.slager@mwago.nl / Beschikbaar: ma-middag), di, do-middag), vr
Rian Vereecken / 06 - 83 87 86 19 / r.vereecken@mwago.nl / Beschikbaar: ma t/m do

Meer informatie over deze organisatie kunt u nalezen op de website mwago.nl/wie-zijn-wij/ of www.mwago.nl. Het algemene e-mailadres is: mail@mwago.nl. Er kan ook telefonisch een afspraak gemaakt worden via het secretariaat van Stichting Elevantio, tel. 0114 347880.

Naast de vertrouwenspersoon hebben wij ook een aanspreekpunt wanneer uw kind wordt gepest en dit na een gesprek met de leerkracht voort blijft duren. Hiervoor kunnen jullie terecht bij Nelleke Bakker, onze intern begeleider. 

Naast bovengenoemde adressen, kunt u voor een klacht ook terecht bij een vertrouwensinspecteur van de onderwijsinspectie: